Zoflora je bezbedna za ljubimce koje volimo
Zaštite vašeg kućnog ljubimca
Važno je da zapamtite da ako ispravno koristite Zofloru, sledite uputstva i držite boce van domašaja, onda je to bezbedan proizvod za upotrebu u vašem domu i u blizini vaših ljubimaca.

Kao i sa svim dezinfekcionim sredstvima i drugim hemikalijama koje se koriste u domaćinstvu, postarajte se da se Zoflora koristi na bezbedan način. Kada se razblaži u dobroj razmeri, dezinfekciono sredstvo Zoflora može da se koristi na većini mesta gde se drže kućni ljubimci. Ono će ubiti bakterije i eliminisati neprijatne mirise.

Zapamtite, nemojte dozvoliti vašim ljubimcima da ližu ili da gaze po novotretiranim porvšinama – zadržite ih podalje od površine dok se ne osuši. Sledite uputstva na pakovanju o razblaživanju i upotrebi pre upotrebe proizvoda.
Upotreba Zoflore oko vaših ljubimaca
Kao i sa bilo kojim drugim proizvodom za čišćenje domaćinstva, važno je da sledite uputstva za upotrebu – bez obzira da li u vašem domu ima ljubimaca ili ne!

Ako koristite Zofloru u domaćinstvu sa ljubimcima, ne dozvolite svojoj krznenoj familiji da dospe na pod ili površine dok se sasvim ne osuše. Ako imate ribice ili reptile u akvarijumima, pobrinite se da budu pokriveni dok čistite sa Zoflorom i barem pola sata nakon toga.

  • Bezbedan za upotrebu u blizini ljubimaca

  • Eliminiše neprijatne mirise

  • Ubija 99.9% bakterija i virusa
Dizajniran za vaš dom

Fresh Home Mountain Air

Neodoljive citrusne i delikatne cvetne note plutaju u ovoj mešavini koja odiše prirodom.
Držite Zofloru dalje od radoznalih ljubimaca!
Mirisi Zoflore su ono zbog čega volimo ovaj proizvod, ali oni mogu takođe da privuku i vaše ljubimce. Pobrinite da su kredenci gde držite Zofloru bezbedni i razmislite o brisanju boca nakon upotrebe, tako da ne bude curenja nerazblaženog sadržaja na spoljašnjoj strani. Takođe držite mop i kantu podalje od radoznalih njuškica, naročito dok čistite.