Gde se koristi Zoflora
Gde ćete se danas uhvatiti u koštac sa mikrobima?
Vaš dom je pun mini bojnih polja na kojima možete da se borite protiv širenja i razmnožavanja bakterija i virusa. Sva sreća, Zoflora je na vašoj strani. Zoflora je višenamensko sredstvo i može da se koristi u čitavom domu. Kada se koristi kao deo vaše svakodnevne rutine čišćenja bićete mirni znajući da ste vi i vaša porodica zaštićeni.
Dnevna soba
Kada koristite Zofloru kao deo svoje svakodnevice, možete se opustiti znajući da je vaša porodica zaštićena. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Kuhinja
Neka vam Zoflora bude pri ruci u kuhinji kada perete radne ploče, podove, ormare i još mnogo toga. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Kupatilo
Higijena kupatila je od ključne važnosti za očuvanje sigurnosti vašeg doma i porodice, zato koristite Zofloru za lakše pobede. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Spavaća soba
Vaša spavaća soba je vaše utočište. Zoflora se može koristiti na više načina kako bi se održao miris čistim i svežim za miran noćni san.
Dečija soba
U području poput dečije sobe, poželećete Zofloru pored sebe za dodatni mir. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Hodnik
Zoflora je savršena za upotrebu u prometnim delovima vaseg doma, poput hodnika. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Vešernica
Zoflora je idealna za čišćenje područja kao što su pomoćne prostorije u kojima se redovno obavljaju drugi kućni poslovi. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Radna soba
Korišćenje Zoflore u radnoj sobi ili kućnoj kancelariji pomoći će vam da se usredsredite na zadatke bez brige o mikrobima. Naše višenamensko koncentrovano dezinfekciono sredstvo može se koristiti u celom domu za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Spoljašnji prostori
Čak i na otvorenom, Zoflora se može koristiti da stvari budu bezbedne i sveže! Iako će većina ljudi biti na vrhu čišćenja u svom domu, spoljašnji prostori mogu se lako zaboraviti. Srećom, čak i na otvorenom, Zoflora se može koristiti da stvari budu bezbedne i sveže.
Vozila
Višenamenski koncentrovani dezinficijens Zoflora je toliko svestran da se čak može koristiti u automobilima i drugim vozilima za borbu protiv širenja bakterija i virusa.
Stvari koje pripadaju kućnim ljubimcima
Sledite uputstva i dozvolite da se Zoflora temeljno osuši, što znači da je bezbedna za upotrebu oko kućnih ljubimaca - još jedan alat za održavanje njihovih predmeta dezinfikovanim, sigurnim i bez mirisa!