Kako se koristi Zoflora
Šta čini Zofloru specijalnom?
Gotovo 100 godina pomažemo domacinstvima da se zaštite od mikroba, uz pomoć našeg asortimana lepo mirisnih, koncentrovanih dezinfekcionih sredstava koja su razvili parfimeri.

Naš višenamenski koncentrovani rastvor nudi celodnevnu svežinu i ispunjava vaš dom predivnim dugotrajnim mirisom.
Kako se koristi Zoflora
Bez obzira da li koristite proizvod u spreju, da li natapate krpu u rastvor, brišete njome ili mopom, sastavili smo neka jednostavna uputstva za upotrebu za higijenski čist dom.

  • POPRSKAJ

  • NATOPI KRPU

  • OBRIŠI KRPOM

  • OBRIŠI MOPOM

Poprskaj

Učini uništavanje bakterija delom svakodnevne rutine i napravi bočicu Zoflore sa raspršivačem koja je zgodna i laka za korišćenje. Sjajno za dezinfekciju površina i stvari koje se redovno dodiruju kao što su kvake na vratima i slavine kao i čišćenje uz eliminisanje neprijatnih mirisa.

Koristiti razblaženo

Razblažite 4 čepa Zoflore u standardnoj bočici sa raspršivačem od 800ml da biste napravili pogodno, a opet snažno mirisno dezinfekciono sredstvo.

Natopi

Koristite Zofloru direktno iz bočice za borbu protiv svih neprijatnih mirisa izazvanih bakterijama u odvodima i kanalizaciji. Ili dajte vašoj WC šolji mirisnu injekciju koja uništava sve bakterije i dezinfikujte vašu četku za WC u isto vreme. Zoflora je zapaljiva u nerazblaženom obliku.

Koristiti nerazblaženo

Koristite jedan čep Zoflore u oblastima i mestima gde su skoncentrisane bakterije kao što su odvodi i držači za WC četke. Zaštitite ruke i koristite gumene rukavice i uvek operite ruke nakon upotrebe.

Obriši krpom

Održavajte površine u kući od kuhinje do spavaće sobe koristeći krpu i kantu. Za najbolje rezultate, prvo uklonite veliku zaprljanost, a zatim obrišite krpom bakterije. Zoflora ne bi trebalo da dođe u kontakt sa poliranim drvetom. Kod nameštaja uvek proverite postojanost boja.

Koristiti razblaženo

Razblažite 5 čepova u 1 L vode. Zaštitite ruke pri težim radovima i koristite gumene rukavice i uvek operite ruke nakon upotrebe. Probajte da natopite vaš sunđer za sudove u razblaženi rastvor Zoflore da biste sprečili rast bakterija na njemu.

Obrišite mopom

Obrišite uvek vidljivu nečistoću, kao i bakterije i mikrobe koji dospevaju u vaš dom preko obuće ili ljubimaca. Zoflora se razblaži u vodi i koristi za brisanje mopom na pločicama, linoleumu i drugim čvrstim podlogama, ali ne bi trebalo da dođe u kontakt sa poliranim drvetom.

Koristiti razblaženo

Razblažiti 1 deo Zoflore u 20 delova vode. Npr. 1 čep Zoflore (10ml) se dodaje u 200ml vode. Zaštitite ruke i koristite gumene rukavice i uvek operite ruke nakon upotrebe.
Uvek koristite proizvod Zoflora na bezbedan način
Ne koristiti na poliranom drvetu, obojenim, lakiranim ili površinama od kompozitnog granita.

Neka kontaktno vreme bude 5 minuta.

Ne mešati sa drugim proizvodima za čišćenje.

Razblažiti 1 deo Zoflore u 20 delova vode.
Npr. 1 čep Zoflore (10ml) se dodaje u 200ml vode.

Ne prskati direktno na ili u blizini otvorenog plamena ili elektronskih uređaja.

Pobrinite se da udaljite kućne ljubimce dok površine ne budu potpuno suve.

Uvek proverite smernice proizvođača pre upotrebe Zoflore na vašoj kanti.

Upamtite da Zoflora zadržava svoju moć ubijanja mikroba u trajanju od 2 nedelje kada se razblaži.
Pronađite vašu novu omiljenu mirisnu notu
Od note svežeg mirisnog povetarca Linen Fresh do bogatog i senzualnog mirisa Twilight Garden kao i sve druge note između te dve možete naći ovde.