Ljubimci i održavanje doma
Svako voli kućne ljubimce i nijedan dom ne bi bio isti bez njih. Ali budimo iskreni, oni ponekad mogu da budu krivi za neprijatne mirise u domu. Upotreba oprobanog i ispitanog dezinfekcionog sredstva kao što je Zoflora je idealan način da se bezbedno i efikasno održava zdravlje i higijena u domu, za sve članove porodice.
Naši omiljeni saveti i trikovi
Zoflora se može koristiti u celom domu na brojne različite načine da bi dom bio svež, bez mikroba i bezbedan za ljubimce!
Miris ljubimaca na tepihu
Život ne bi bio isti bez naših dlakavih članova porodice, ali svaki vlasnik kućnog ljubimca zna da se nezgode događaju. Kada to učine, evo kako da koristite Zofloru za uklanjanje mirisa sa tepiha i prostirki.

- Navucite rukavice za jednokratnu upotrebu
- Koristite sredstvo za čišćenje tepiha
- Obrišite područje razblaženom Zoflorom
- Reši se nereda!
Mirisi ljubimaca na čvrstim podlogama
Mačke i psi, poput ostalih članova porodice, doprinose stvaranju bakterija i neprijatnih mirisa kada hodaju preko tvrdog poda. Takođe mogu da unesu E Coli, Rotavirus, Campilobacter i Salmonellu u kuću kada su bili vani. Srećom, na vašoj strani je Zoflora...

- Dezinfikujte tvrde podne površine
- Obrišite podove sa Zoflorom
- Držite kućne ljubimce dalje nakon čišćenja!
Mesta za spavanje i kavezi ljubimaca
Kreveti i kavezi za kućne ljubimce su slatki dom vaših dlakavih prijatelja - ali oni takođe mogu postati leglo bakterija i virusa, uzrokujući neugodne mirise u vašem domu. Evo kako možete da koristite Zofloru da biste održavali dezinfekciju područja za kućne ljubimce i svež miris.

- Uklonite meku posteljinu
- Namočite krpu i obrišite rastvorom Zoflore krevete za kućne ljubimce, korpe i kaveze.
- Ne zaboravite četkicu za zube za teško dostupna područja!
- Ostavite da se osuši
Obuka pasa za upotrebu toaleta
Održavajte svoj dom čistim i mirišljavim tokom treniranja pasa za upotrebu toaleta dok uz ove vrhunske savete veterinara

- Krenite na vreme
- Razumite raspored vašeg šteneta
- Držite rutinu
- Upoznajte Vaše štene
- Ohrabrujte Vašeg ljubimca
- Nezgode se dešavaju!
Obuka korišćenja peska za mačke
Mačići obično brzo nauče kako da koriste poslužavnik sa peskom, obično kopiranjem svojih majki, i često će znati kako da koriste pesak čim ih donesete kući. Evo nekih saveta veterinara:

- Nađite mirno, tiho mesto
- Održavajte ga čistim
- Upoznajte svoje mače
- Nagradite njeno dobro ponašanje
- Nezgode se dešavaju!